San Sia Karina Tan


logo VAK

WIE IS SAN SIA

Emotie is de grondslag van het driedimensionale werk van San Sia Karina Tan, beeldhouwer. Haar missie is pas geslaagd als de emotie, door de kunstenaar gedragen en verwerkt in het beeld, wordt opgepikt door de willekeurige passant. Woorden zijn dan overbodig; slechts verstilling en verbazing versterken en omhelzen elkaar.

Geinspireerd door haar Chinese roots en een langdurige verblijf in Hong Kong waar de levensfilosofie Feng Shui de basis vormt voor balans en innerlijke kracht, zo ziet San Sia deze innerlijke waarden graag terug als de basis voor haar vormen. Simpel, doeltreffend en krachtig. Slechts gebruikmakend van de eigenschappen van het gekozen materiaal (steen, brons en combinaties hiervan).

San Sia beeldende kunst wenst u veel plezier aan het bekijken van deze digitale portfolio. De site is met zorg ontwikkeld en vele professionals hebben hieraan meegewerkt.

San Sia Karina Tan is oud-voorzitter van VAK (Vereniging Amstelland Kunst) en vakjurylid bij de Regionale en Nationale Kunstdagen