3 mei 2017 De Vereniging Amstelland Kunst (VAK) bestaat tien jaar! En de expositie 'Een VAK apart' in Museum Jan van der Togt is geopend. Ter gelegenheid van het 10-jarig Overhandiging jubileumboekbestaan is een jubileumboek gemaakt met de titel 'EEN VAK APART 10 jaar Vereniging Amstelland Kunst 2007 - 2017'. Tijdens de opening is dit boek door Rubiah Balsem, voorzitter van de vereniging, overhandigd aan Maaike Veeningen wethouder Cultuur. Voor meer informatie zie Amstelveenweb.com en de pagina over de VAK op deze site.
(foto:Amstelveenweb.com)
2-28 mei 2017 Gedurende deze weken zal in het museum Jan van der Togt de VAK-expositie "Een vak apart" worden gehouden. De opening voor genodigden door Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van het museum, vindt plaats opwoensdag 3mei, van 17:00 tot 19:00 uur . Zie ook:
- museumtijdschrift:
- whichmuseum.
   
26, 27 en 28 mei 2017 Kunst en kastelen Op deze data vindt in en om Kasteel Grondsveld, Rijksweg 68 te Grondsveld (ca. 5 km. van Maastricht) de manifestatie Kunst en Kastelen plaats. De kunstwerken zullen tentoongesteld staan in de prachtige tuin van het kasteel. Tijdens een wandeling uan je genieten van de vele kunstwerken van artiesten uit binnen- en buitenland. Met muziek van de New Orleans jazzband, een goed glas wijn en overheerlijke vlaai.


Klik op afbeelding vooreen impressie (klik eventueel op "opslaan" en "openen" ).
   
12-01-2017 Karina neemt afscheid als voorzitter van Vereniging Amstellandkunst (VAK)
   
2, 3 en 4 september

Op 2, 3 en 4 september vindt op een unieke locatie aan de Westeinderplassen, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren) een kunstbeurs plaats.
Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen. In tegenstelling tot bij vele andere beurzen zijn de meeste kunstenaars zelf aanwezig. Klik voor nadere informatie op de link links.

   
2 april 2016

Opening expositie ParktorenOpenink expositie VAK (Vereniging Amstellandkunst) Parktoren door wethouder Herbert Raat, directievoorzitter Rabobank Erick Lücke en VAK-voorzitter Karina Tan (San Sia beeldende kunst).